15. okt
HER VIES DE: Jostein Ananiassen og Siw-Anita Bordi skal gifte seg i paviljongen i Bjørnevatn.
 
Maler paviljongen på bryllupsdugnad
Jostein Ananiassen og Siw-Anita Bordis kjærlighet til Bjørnevatn er stor. I slutten av juli gifter paret seg i en nymalt paviljong.

Publisert: 05.jul.2014 15:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

- Det er fint å gjøre noe nyttig for lokalsamfunnet, sier Jostein Ananiassen, som har fått gode tilbakemeldinger på tiltaket.

Kommunen stiller med maling og utstyr, imens Ananiassen skal samle folk til dugnad. Han har også vært i kontakt med Grubebyens venner.

Kjendis-forlover

26. juli skal vielsen finne sted i paviljongen. Festen skal foregå på BIL-huset.

- Det er flott at vi får bruke paviljongen til bryllupet vårt. Og politimesteren har sagt ja til å forrette - det var sporty gjort, sier Ananiassen.

Til sammen skal rundt 80 gjester feire paret, i sommerens siste dag med midnattsol. Den anerkjente fotografen Marcel Leliënhof, som Ananiassen ble kjent med gjennom MC-miljøet, skal være forlover.

Ikke noe alternativ

Vi skal 29 år tilbake, for å skimte begynnelsen av Ananiassen og Bordis forhold. I 1985 var de kjærester. Samme år flyttet Ananiassen sørover. Ananiassen og Bordi levde hvert sitt liv - og tiden gikk. Men mange år etter; i 2010, fikk de igjen kontakt gjennom nettsamfunnet Facebook.

Noen år senere, når det forlovede paret skulle velge sted for bryllupet, var det ingen tvil om at det måtte bli i Bjørnevatn.

- Jeg har bodd borte i over 30 år. Men hele veien har 9910 vært viktig for meg. Jeg har til og med tatovert dette postnummeret på kroppen, forteller Ananiassen.

Under en spasertur, fikk paret øye på paviljongen. Da tenkte de at det var her vielsen skulle finne sted.

- Det var ikke noe annet alternativ, sier Bordi.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no