6. des
KAMP: LO-leder Bjørn Johansen lovet regjeringen kamp helt fram til valget i 2017 dersom de vedtok endringene i Arbeidsmiljøloven.
 
Mange stilte i politisk markering
Minst 500 mennesker møtte opp på torget for å markere motstand mot endringer i Arbeidsmiljøloven. LO-leder Bjørn Johansen lovte regjeringen knallhard motstand helt fram til valget i 2017.

Publisert: 28.jan.2015 16:44
Oppdatert: 23.okt.2017 10:47

– I dag har vi tatt i bruk et av våre sterkeste redskap, nemlig politisk streik, men vi har flere, sa Bjørn Johansen på torget i Kirkenes.

– Dette er en historisk dag. En samlet fagbevegelse, en og en halv million arbeidstakere protesterer i dag mot regjeringens svekkelse av Arbeidsmiljøloven, sa Johansen.
Han lovte de mer enn 500 oppmøtte politisk streikende knallhard kamp, helt fram til valget i 2017.
– Vi har tariffoppgjørene og vi har valg. Hvis regjeringen mot all fornuft, mot all kunnskap, og mot en samlet arbeidstakerside tvinger gjennom disse endringene, da skal vi gi dem kamp. Vi skal begynne nå til høsten, med kommunevalget, og i 2017 skal vi feie dem ut av regjeringskontorene, tordnet Johansen og mottok jubel og applaus.

Les mer i papiravisa eller i e-avisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no