15. okt
 
Mann måtte gjøre innskudd etter å ha tømt seg ved DNB-bygget
Foreløpig ingen alvorlige hendelser for politiet under Kirkenesdagene.

Publisert: 02.aug.2019 22:51
Oppdatert: 03.aug.2019 16:09

Mange var ute og koste seg under Kirkenesdagene, og Ritz-teltet i sentrum holdt det gående med konserter fra ettermiddagen.

Politiet meldte fredag kveld at de var ute på fotpatrulje, og anholdt en person som urinerte ved bygget ved torget der DNB holdt til tidligere. SVA antar at det dreier seg om en mann. Personen var villig til å vedta forelegg for forseelsen, melder politiet på Twitter. Dermed ble det altså på sett og vis et innskudd på et par tusenlapper for vedkommende, men til statskassa.

For øvrig er det nå politiet selv som leier lokaler der DNB holdt til, da politistasjonen hundre meter lenger bort etter hvert har blitt for trangt for politiets behov i Kirkenes. 

Av andre småsaker fredag ble en dame og en mann bortvist fra sentrum (i hver sin sak) fordi de var overstadig beruset. Og noe etter midnatt ble en mann i 70-årene kjørt hjem av politiet etter å ha vært utagerende på en pub.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no