17. okt
MAT: Mat fra alle verdenshjørner vil finne veien til Kirkenes torg onsdag til lørdag.
 
Matmarked med internasjonalt snitt
Fra onsdag til lørdag i neste uke vil internasjonal mat prege bybildet i Kirkenes.

Publisert: 11.jul.2016 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:06

Det vil dufte oliven, pølser og crepes når et internasjonale matmarkedet rigges på torget onsdag. Da kommer nemlig et matmarked til byen, med europeiske handelsmenn.

– Vi bringer mat fra land som Spania, Italia, Hellas, Frankrike og andre, sier Olivier Simonin i «Traditionel Food Market».
I fire år har det internasjonale matmarkedet turnert i Skandinavia med kortreist mat fra sine respektive land. På Facebook-siden for matmarkedet står det at man blant annet kan få kjøpt Brittany-kjeks, oliven, pølser, godteri, oster av alle slag, spansk paella, nederlandske pannekaker, franske crepes, grillede nøtter, franske og italienske fristelser, tyske pølser og skjell. I tillegg til mat kan folk også titte på klær, trehåndverk og polske ravsmykker i bodene. For å nevne noe.
Totalt skal det holdes internasjonalt matmarked på rundt 70 steder rundt om i Norge og Sverige i 2016. Fra onsdag 13. til lørdag 17. juli er turen kommet til Kirkenes.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no