5. des
GAMLE DAGER: Såpass mange butikker var i gamle Sjøsiden senter før i tida. Nå står det tomt – men ikke så lenge.
Foto: Håvard S. Mækelæ
 
Max Spill utvider til Kirkenes
Elektroniske spill og en rikstotto-avdeling med travløp på skjerm vil stå sentralt når de åpner i januar, skriver iFinnmark.

Publisert: 09.nov.2017 16:56
Oppdatert: 10.nov.2017 09:11

Max Spill er et pengespillselskap med bingo som hovedvirksomhet. De samarbeider med Norsk Tipping og er godkjent av Lotteritilsynet.

Så langt driver de 19 steder i landet, og Kirkenes blir det andre stedet i Finnmark som får egen spillesjappe.

Ifølge iFinnmark skal bedriften flytte inn i gamle Sjøsiden Senter, som har stått tomt siden bedriftene der flyttet lenger borti gata. Her skal de sette opp elektroniske spillemaskiner, en rikstotto-avdeling med TV-skjermer – og litt kafédrift.

– Spillavdelingen blir en møteplass med kaffeautomat og enkel servering. Ansatte betjener den i åpningstiden og skaper god stemning for våre kunder, forteller daglig leder for Max Spill, Erik Marthinsen til regionavisa.

Nå tjener de godt også. Max Spill gikk med 1,5 millioner kroner i overskudd i fjor på landsbasis.

Veldedighet

En del av grunnen til at Max Spill får lov til å livnære seg på diverse typer pengespill, er at de bidrar til lokale lag og foreninger. Det vil også bli tilfelle i Sør-Varanger.

Dermed åpner dette for at lokale lag og foreninger kan søke om å få en del av selskapets bidragspott. Den utgjorde over 13 millioner kroner i fjor, skriver de selv.

Flere etasjer

Max Spill kommer til å være vegg i vegg med den nye musikkbutikken som også settes inn i senteret. Og de tidligere varslede planene om å bygge kontorer på toppen av gammelsenteret står fremdeles, ifølge iFinnmark.

– Ambisjonen er å bygge to – tre etasjer med kontorer. Vi er i dialog med enkelte aktører, sier byggeier Thore Amundsen til regionavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no