16. nov
MUSIKK PÅ HJUL: Musikk fra bilstereoen erstattet korps i år. Bak går Kevin Mikkelsen med flagget og Mette karlsen og Tom Rune Olsen bærer barnehagefanen. (Alle foto: Grethe Skauge)
 
Med musikk på hjul
På Jakobsnes ble det nasjonaldagsfeiring for full musikk, uten korps.

Publisert: 20.mai.2015 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:51

Jakobsnes hadde musikkorps på besøk i fjor og måtte greie seg uten i år, forteller Grethe Skauge.

- Men løsningsorienterte bygdefolk ordner det meste. Mikael Mikkelsen kjørte foran toget med bil, og spilte marsjer så det ljomet.

Bak den rullende musikkhjelpen gikk en annen Mikkelsen, nemlig Kevin, som hadde oppdraget med å bære flagget, i front for et staselig 17. mai-tog av festkledte bygdefolk. Barnehagebarn og skolebarn, foreldre og lærere, andre Jakobsnes-beboere og noen som var på besøk.

Skauge forteller at sjuendeklassingene Jonas, Eino, Robin, Nina, Evelina og Christine sto for dagens tale, og de la også ned blomster ved krigsminnesmerket.

- Nasjonalsangen ble sunget mens noen snøfiller dalte, forteller Skauge, og tar med at det ble både sekkeløp og potetløp før kafeen lokket de fleste innendørs.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no