24. okt
NEIDEN: Torill O. Sivertsen i velforeningen i Neiden overleverer underskriftslister for å berge bygda i oktober. Nå er de to partikolleger. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Med tro på Neiden
Senterpartiet har klokkertro på Neiden. Torsdag 26. mars inviterer partiet til folkemøte i bygda.

Publisert: 17.mar.2015 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

Neiden-kroa er åsted for folkemøtet, der Senterpartiet gjerne ønsker innspill fra innbyggerne om hva de ønsker skal skje i Neiden i tiden som kommer.

På folkemøtet vil Senterpartiets nye kommunestyrerepresentant, tidligere uavhengig representant Knut Mortensen, holde et foredrag om Bolyst-prosjektet i Sør-Varanger kommune.

- Det skjer mye positivt i Neiden. Vi har stor tro på bygda og ønsker innspill fra innbyggerne selv. Blant annet hva de selv mener gir gode samfunn, sier Sp-ordfører Cecilie Hansen. I tillegg til Mortensen har også Neidens egen Torill O. Sivertsen meldt overgang til Senterpartiet. Så sent som i oktober var Sivertsen på ordfører Hansens kontor for å overleve underskriftslister for å berge Neiden. Nå står de sammen med troa på framtiden for bygda.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no