18. nov
VARM ANKOMST: Russlands statsminister Dmitrij Medvedev snur seg mot demonstrasjonen til Natur og ungdom, før han med bestemte skritt og en vennlig hilsen til pressekorpset, går inn på Thon-hotellet.
 
Medvedev har ankommet
Russlands statsminister ankom Thon-hotellet på slaget halv ni.

Publisert: 03.jun.2013 20:47
Oppdatert: 23.okt.2017 10:48

Medvedev snudde seg mot ti aktivister fra Natur og ungdom, som hadde tatt plass i bakken ved Thon-hotellet og ropte på en fornybar Barentsregion. Før den russiske statsministeren hilste på pressekorpset og med bestemte skritt gikk mot hotellinngangen.
Dmitrij Medvedev landet på Kirkenes lufthavn kvart over seks, før han i en Mercedez-Benz limousine ble fraktet til Gapahuken restaurant, der han også møtte vertskapet for Barents-jubileet, sin norske kollega, Jens Stoltenberg. Med en kortesje på ikke mindre enn fjorten biler og et sikkerhetsoppbud som knapt mangler sidestykke, med personlige livvakter og norsk politi, ankom han Thon-hotellet.
Både Medvedev og Stoltenberg er nå på Thon-hotellet for mottakelse. Det offisielle programmet for Barentsjubileet fortsetter i morgen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no