10. des
Arkivfoto: Håvard Mækelæ
 
Melding fra politiet etter mye feststøy i natt: - Er du sur og lei, hold deg hjemme
Det har vært en travel natt for politiet over hele fylket i natt.

Publisert: 04.aug.2019 09:10
Oppdatert: 04.aug.2019 09:20

Kirkenes 02.30: Dame i 20- årene fikk en finger ut av ledd i kebabkøen. Hun kunne ikke huske hvorfor hun hadde blitt skadet, men skulle oppsøke legehjelp.

En annen dame ble tatt til politistasjonen i Kirkenes da hun var overstadig beruset. Politiet melder at hun ikke hadde gjort noe straffbart og ble sluppet ut da hun ble mer edru.

Også på Hesseng måtte politiet gripe inn på en hjemmefest. Guttene på festen var i klammeri med hverandre. Politiet dro til stedet for å roe ned gemyttene. Enkelte personer ble kjørt hjem, andre personer bodde på adressen. Uvisst om det vil bli levert anmeldelse i ettertid. Alle de involverte var menn i 20 årene.

En mann i 30-årene ble fraktet inn på stasjonen grunnet slagsmål i Kirkenes sentrum. Han ble satt i arrest, og sak opprettes for forholdene. 

Politiet skrev også at det har vært amper stemning blant enkelte på byen i både Kirkenes og Hammerfest. De oppfordrer folk til å holde seg hjemme om de er sur og lei:

- Dersom du skal på byen, ha godt humør. Er du sur og lei. Hold deg hjemme, twittrer de. 

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no