9. des
PÅ PLASS: Menighetskontoret har flyttet til nye lokaler i Storgata 6. Her står de samlet utenfor lokalet torsdag. Fra venstre Esther S Lønmo, kirkeverge Wenche Jessen Dervola. i midten foran Merete Johnsen, Elin Magga og Henning Holm. Bak fra venstre står Kathrine Jahre og prest Einar Aksel Rånes Fagerheim. (Foto: Siri Seim Sønstelie).
 
Menighetskontoret har flyttet i nye lokaler
Etter tre intense flyttedager, flyttet Menighetskontoret torsdag inn i nye lokaler i Storgata 6.

Publisert: 12.mar.2017 10:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:16

I fjor høst ble det klart at Menighetskontoret skulle bytte lokaler. Etter at en enhet i kommunen hadde behov for mer plass, ble det nødvendig at noen flyttet på seg. Det ble Menighetsrådet. Torsdag flyttet de ut av de gamle kontorene i den gamle Postgården, like i nærheten av kirken, og inn i Storgata 6 vis-a-vis Kimek på Behren plass.

Fornøyde

Når de nå er i hus er samtlige ansatte tilfredse med sitt nye arbeidslokale. Da SVA møtte dem torsdag, var det gjennomgående blant samtlige.

- Det er ikke så ille å flytte hit, for lokalene er veldig fine, sier Elin Magga, før kollega Kathrine Jahre skyter inn:

- Det er veldig hyggelig, og vi har blitt godt tatt i mot av Kimek, som har spurt om det er noe vi trenger hjelp til. De har vist god service og vært hjelpsomme.

Vil bli funnet

Til tross for at de er fornøyde, håper de imidlertid at folk vil finne frem til dem i nye lokaler. Samtidig satser de på at avstanden til kirka, som nå er lenger enn tidligere, ikke vil ha noen påvirkning.

- Vi håper at folk finner frem. Alt vil være likt her, men vi skal fortløpende sette opp skilt og informere om flyttingen i sosiale medier og på vår hjemmeside, sier kirkeverge Wenche Jessen Dervola og understreker at telefonnumre og åpningstider vil være de samme som tidligere.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no