22. okt
MILD START: Lite nedbør, men vind og få minusgrader i første dagene av 2016. Etterpå kommer vinterkulda igjen.
 
Mildvær med vind
Nyttårsaften ankommer med frisk bris og noen få kuldegrader, melder meteorologene.

Publisert: 31.des.2015 13:12
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

Det skal ifølge yr.no bli minimalt med nedbør denne siste dagen i 2015. Men vind blir det nok av, mener meteorologene, det skal blåse opp mot elleve meter i sekundet utover kvelden. Det er frisk bris og nok til at folk bør passe ekstra godt på rundt midnatt når rakettene fyker til værs.

Løyer lørdag

Vinden blir meldt enda et hakk hvassere utover 1. nyttårsdag, til liten kuling, før den løyer utpå dagen lørdag.

Værvarslerne hos Storm mener det ikke blir fullt så mye vind, verken på nyttårsaften eller dagen etter. De mener vinden blir maks åtte meter i sekundet på det meste. Det er nesten så det er nede i laber bris.

Storm mener også det blir mildere enn hva meteorologene hos yr melder. Hos Storm vil gradestokken vise opp mot null grader nyttårsaften, mens yr holder på minusgradene og mener det ikke blir særlig mildere enn minus tre grader.

Kaldt nytt år

Det milde været holder seg fram til lørdag kveld da det skjerper litt på. Det skal bli mandag før antall kuldegrader når 15, mener yr. Storm venter til mandagen med å melde tosifrede antall kuldegrader. Og deretter skal det visst bare bli kaldere ut over i det nye året.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no