7. des
MILJØAGENTENE: Barn og voksne fra organisasjonen tok imot prisen onsdag. Ylva og Trym Reinholdtsen i front, Julia Schregel og Karianne Reinholdtsen bak.
Foto: Håvard S. Mækelæ
 
Miljøfond-pris til Miljødetektivene
Kommende generasjons miljøforkjempere fikk kikkert og penger.

Publisert: 28.feb.2018 19:34
Oppdatert: 01.mar.2018 10:52

Det var i forbindelse med Naturvernforbundet i Sør-Varanger sitt møte onsdag, at årets Miljøpris fra Miljøfondet i Sør-Varanger skulle deles ut.

Julia Schregel, en av de voksne lederne i Miljøagentene, hadde nettopp holdt foredrag der hun fremmet at man må få med seg både unge og voksne på små og store tiltak for å bevare miljøet. Det kom som en overraskelse på henne da Rolf S. Kollstrøm i miljøfondet pekte ut barna bakerst i rommet for årets pris.

- Det er mange i Sør-Varanger som jobber positivt for miljøet. Men vi er samlet om å engasjere barn og unge, og har kjøpt kikkert - og gir en sum på 2000 kroner, sa Kollstrøm.

Hva pengene går til, finner Miljøagentene først ut på årsmøtet 10. mars. Da loves det at barna skal ha mye innflytelse på hva som skjer.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no