22. okt
MILLIONTREFF: Liv Elin Stabell var ikke med å bestemme om hun skulle gå opp eller ned på jokeren. Det gjorde Norsk Tippings programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang, sammen med trekkemaskinen. Det ble full treff.
 
Millioner til Hesseng
Liv Elin Stabell på Hesseng ble drøyt to millioner kroner rikere på Norsk Tippings spill Joker lørdag kveld.

Publisert: 10.jan.2016 09:48
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

Liv Elin var ikke med på trekningen via telefon, så programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang og Jokers automatiske trekkemaskin måtte gjøre jobben.

Det gjorde de på beste måte.

Inngangspremien var på 411.000 kroner, og datamaskinen gikk i gang med opp/ned-valgene.

Liv Elin fulgte trekningen på NRK1 - og det ble litt av en opplevelse. En bom på det andre tallet sendte henne ned på inngangspremien, men på det fjerde tallet dukket jokeren opp og sørget for en premie på 2.056.000 kroner.

- Ja, det ble virkelig spennende, jeg vet ikke om jeg klarer å snakke med deg, lo hun da vi slo på tråden rett etter at storpremien var i boks.

Etter å ha fått igjen litt munn og mæle kunne hun fortelle om stor stemning i stua.

- Ja, vi er samlet flere i familien, og det ble ropt og skrålt en del, ja. Det var kjempeartig å få være med på, og ikke minst få toppremien når en først skulle være så heldig å bli trukket ut, sa Liv Elin ifølge Norsk Tippings egen hjemmeside.

Med to millioner kroner på konto kan det hende det blir utvidelse av hytta.

- Ja, vi begynner å bli mange i familien når barna begynner å få barn, så en utvidelse av hytta skal du ikke se bort fra at det kan bli. Men vi får seg, vi får tenke oss godt om, sa Stabell.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no