9. des
TILBAKE: Milos Vucenovic der han trives aller best, løpende foran midtstopperne på vei mot mål. Den sterke angriperen er goalgetteren KIF manglet i fjor.
 
Milos og Rune tilbake til KIF
Kirkenes IFs tredjedivisjonslag har forsterket laget med Rune Korbi og Milos Vucenovic. Dermed er troppen komplett, sier trener Espen Bruer.

Publisert: 01.feb.2014 11:13
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

Vucenovic kom fra Skarp i Tromsø, mens Korbi kom fra Norild. Men begge har spilt i KIF. Førstnevnte forsvant etter 2009-sesongen, mens Korbi har vært to sesonger i Vadsø.

Anvendelig

A-lagstreneren sier at Rune er en potet på fotballbanen og en veldig anvendelig spiller.

- Han kan brukes på alle plasser på midtbanen og er spesielt god sentralt. Rune er også meget god som midtstopper, sier Bruer.

Treneren er også veldig glad for at Milos vender tilbake. Det er ikke til å stikke under en stol at problemet med å finne en goalgetter var problematisk for KIF siste sesong og var en medvirkende årsak til at laget gjorde en middels sesong.

- Problemene med å få ballen i mål kan være løst med Milos. Kommer han i form er han en av 3. divisjons beste spillere. Vi skal sørge for at han kommer i form, sier Bruer som ordnet overgangene denne uka.

- Ikke foreløpig. Han er for tiden skadet og ikke aktuell nå, sier Bruer.

22 spillere

Totalt består Kirkenes IFs tropp til kommende sesong nå på 22 spillere, pluss seks-sju såkalte hospiterings- og utviklingsspillere.

- Bare vi unngår skader og får trent godt så ser dette riktig så bra ut. Begge våre to nye spillere var på trening torsdag og det luktet svidd. Det lover veldig godt for fortsettelsen. Vi skriver tross alt bare januar og det er tre måneder til seriestart, sier Bruer.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no