21. okt
 
Mistanke om vold - full mann kom tilbake og ble arrestert
Mann i 40-årene trosset politibeskjeden.

Publisert: 29.nov.2017 10:03
Oppdatert: 29.nov.2017 10:16

Politiet meldte på Twitter natt til onsdag at de rykket ut og arresterte en mann i 40-årene. Dette skjedde i Sør-Varanger.

- Mannen fikk muntlig pålegg fra politiet om å ta losji hos noen bekjente, og ikke komme hjem før han var edru. Men han overholdt ikke forelegget, og dro tilbake. Dermed ble han satt i arresten, forteller operasjonsleder Svein-Erik Jacobsen.

Per klokken 10 onsdag morgen var mannen fremdeles i arresten. Jacobsen sier at de er i ferd med å få flere opplysninger i saken.

Jacobsen bekrefter at politiet rykket ut etter mistanke om vold i nære relasjoner. Han vil imidlertid ikke si noe mer, av hensyn til familien. Han viser til at det blant andre er noen under 18 i familien.

Annen sak: Farlig kjøring

I en uavhengig sak, tok politiet førerkortet til en mann godt oppi pensjonsalderen på E105 mot Storskog tidlig onsdag morgen. Politiet sikter til farlig kjøreadferd.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no