20. nov
2015: Katzenjammer spilte for fullt hus og stormende jubel på Ritz. (Foto: Yngve Grønvik)
 
Musikkopplevelser som setter spor
Katzenjammer og Sivert Høyem er trolig de som har samlet de største og mest entusiastiske publikum under Barents Spektakel.

Publisert: 05.feb.2017 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Konsertene under Barents Spektakel har samlet publikum på både store og små scener, og enda går det gjetord om noen av dem.

Drømmemøte

- Dette er som i en drøm, sa Helen Hamann, som sammen med mannen sin Hans hadde reist helt fra Amsterdam for å oppleve Sivert Høyem på konsert i Kirkenes under Barents Spektakel i 2010. Da var det kø hele korridoren inn til Fjellhallen, og artisten leverte. Magne Asheim, en av byens største Madrugada-og Høyem-fans mente dette var den beste solokonserten han hadde sett.

- Han ga full trøkk helt fra start, spilte med en helt annen glød og fres enn jeg har sett ham etter at det ble slutt med Madrugada, sa Asheim til SVA.

Emosjonelt

- Vi hadde over 400 inne på Ritz på Katzenjammer. Det var virkelig den store konsertdagen, og bandet var jo perfekt til å avslutte, mente Lene Ødegård Olsen i Pikene på broen i 2015.

Jubelen ville ingen ende ta og det ble nesten emosjonelt på scenen etter den forrykende konserten, skrev SVA, noe man kan se på bildet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no