16. okt
SKUTERSALG: Nordgaard motor ved Morten Rushfeldt, Emil Ryeng, Per-Åge Derås og Aleksander Nordgaard er på plass i Jysk-bygget i Kirkenes.
 
Mye bedre plass for Nordgaard motor
Torsdag flyttet Nordgaard motor fra Sandnes og til Jysk-bygget. 200 mennesker var innom på åpningsdagen.

Publisert: 05.feb.2016 14:24
Oppdatert: 23.okt.2017 11:00

– Mottakelsen var over all forventning. Selv om det ikke var helg, men en vanlig hverdag og arbeidsdag, så kom det folk som var nysgjerrige og ville se hvordan vi hadde fått det. Det var overraskende og nesten litt rørende, sier daglig leder Aleksander Nordgaard.

Bedriften hans har lenge gått med flytteplaner. Opprinnelig var det snakk om å flytte til Pumpehuset ved Førstevann, noe som skapte en del reaksjoner. Kommunen satte da også foten ned for disse planene.

Større

Etter at flyttingen til Førstevann ikke ble noe av, så ble Jysk-bygget løsningen for Nordgaard og de tre andre ansatte i Nordgaard motor.

– Dette er et mye bedre alternativ. Vi har kanskje 20-30 prosent mer butikklokale her enn vi hadde i Nybrottsveien. Vi hadde det helt supert på Sandnes. Det var ikke for stort, og vi var i ro og fred. Men parkeringsplassen er utrolig mye bedre her, og lokalet er større. Bedre kan vi ikke få det, sier Nordgaard.

Gått radig

Selv om det lenge var uklart hvor skuterbutikken skulle flytte, så ble det jobbet med å få til en løsning i Kirkenes.
Nordgaard sier at Jysk-bygget kom opp som alternativ i mai. Siden har det vært jobbet hardt med flyttingen.

– Det kunne kanskje gått raskere, men det tar tid å få alt på plass. Nå har vi flyttet inn og da er det full fart framover, sier Nordgaard.

Butikkonseptet på den nye skuterbutikken blir som før, med salg av Arctic Cat- og Polaris-skutere og Mercury båtmotorer.

– Etterhvert er planen at det skal bli et større utvalg av klær her. Det får komme etterhvert. Inntil nå har fokus på innflytting, sier Aleksander Nordgaard.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no