17. okt
VINNERE: Årets Påskerebus på Potetholmen ble vunnet av Team Indbjør for tredje gang: Torgrim Indbjør, Liv Turid Indbjør, Tor-Kristian Indbjør, Stig Evald Andersen, Liv Andersen, Audun Andersen, Ann Kristin Larsen, Mie Andersen og Lars Even Holmgren Mæhla.
 
Mye lek og moro i påskegodværet
Se bildene fra Røde Kors sitt påskearrangement på Sandnes og Forsvaret sine arrangement i Pasvik og i Grensen. Fotogalleri til høyre.

Publisert: 29.mar.2016 13:40
Oppdatert: 23.okt.2017 11:02

Tradisjonelle arrangement trakk masse folk i det fine påskeværet. Over 40 hadde funnet veien til parkeringsplassen på Sandnes der Røde Kors arrangerte påsketreff med bålkos og demonstrasjon av redningshund.

Det var 160 påmeldte til Forsvarets Rebusløp på Potetholmen i Vaggetemvannet i Pasvik. Der ble Team Indbjør vinnere av den ettertraktede plaketten for tredje gang.

Bandvognene var fulle av folk som ville være med på påskegudstjeneste i Oscar IIs kirke i Grense Jakobselv. Der var det i tillegg dobbel barnedåp, og det ble så fullt at mange måtte stå i gangen. Etterpå var det isbading i sjøen og det var ikke bare soldater som badet.

Les mer om påskeaktivitetene i papiravisa, men se alle bildene her.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no