15. okt
GAPAHUK: De 75 000 kronene Tangenlia bo- og omsorgssenter fikk fra Sparebankstiftelsen og Michael Holten Olsen skal gå til gapahuk. Irene Arvola, Hasiba Kovac, Line Eriksen, Line Eriksen, Lena Ramstedt, Mia Josefsen og Veronica Lyngvær ble veldig glade for gaven.
 
Nå blir det gapahuk på Tangenlia
Tangenlia bo- og omsorgssenter fikk torsdag 75 000 kroner fra Sparebankstiftelsen.

Publisert: 28.mai.2015 11:08
Oppdatert: 23.okt.2017 10:51

Jubelen sto i taket blant både de 28 beboerne og de ansatte på Tangenlia på Hesseng da de fikk nyheten onsdag. Dagen etter var bedriftsrådgiver Michael Holten Olsen i Sparebank1 Nord-Norge sitt kirkeneskontor på plass med pengene.

Bålkos

– Pengene går av overskuddet i det som kalles Sparebankstiftelsen Sparebank1 Nord-Norge. Pengene tilfaller lokalsamfunnene i Nord-Norge og går til både unge og eldre, forklarte Holten Olsen da han overrakte pengene.

– Vi ble kjempeglade for dette, sier avdelingsleder Irene Arvola.
Tangenlia bo- og omsorgssenter har vokst de siste årene. Nå planlegges en sansehage og gapahuken vil stå ikke langt fra bebyggelsen på senteret.

– Totalt er det tre boenheter her, hjemmesykepleien, tjeneste for funksjonshemmede og sykehjem. Vi jobber hardt for å få til et bofellesskap her og en gapahuk med bålplass som alle kan bruke vil passe perfekt, sier Arvola.

Sommerfest

Ledelsen ved Tangenlia er usikre på når en gapahuk kan stå ferdig. De vet heller ikke hvor stor den skal være.

– Det er litt opp til firmaet som skal bygge den, men det må være plass til å kjøre inn tre-fire rullestoler i den. Vi skal ha en sommerfest på bo- og omsorgssenteret 16. juni, men en gapahuk vil vel neppe stå ferdig til da, sier Arvola.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no