7. des
MØRKT: Sorte Menn gjorde et solid inntrykk i teltet under Kirkenesdagene. Nå spiller de på jammen på Ritz. Vær tidlig ute hvis du vil få det med deg.
 
Nå blir det jam på Amundsen igjen
Sorte Menn kaller de seg, og skal åpne med et repertoar som er mørkt, tungt og gammelt.

Publisert: 22.sep.2017 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:25

– Vi spiller kun tung, mørk dyster 70-tallsmusikk, forteller vokalist Eirik Flå i bandet Sorte Menn.

Suksess

Lørdag starter høstsesongen for jam på Ritz. Etter tre vellykkete runder med jam mellom Musikksprell i januar og Kirkenesdagene i august, vil Ritz fortsette suksessen. Jammen er ikke bare et populært arrangement med levende musikk, moro og overraskelser for publikum, det er også en anledning for kommunens mange musikere til å treffe hverandre på tvers av band, jamme eller finne på nye prosjekter for anledningen.

Prosjekt

– Sorte Menn var egentlig et slikt for anledningen-prosjekt. Vi hadde lyst å spille denne musikken og vi hadde teltet under Kirkenesdagene som mål, men så ble det så artig og så bra, ler Flå.
Dermed blir det mer. Gitarist Lars Aslaksen, som også har gjort en god figur i bandet Barfrost, var med i Sorte Menn, men har flyttet. Dermed har Tom Rune Hansen steppet inn. I tillegg er Even Stunes på trommer og André Melsbøe på bass.

Visuelt

Som vanlig starter og avslutter hovedbandet jammen, og på repertoaret til Sorte Menn finner vi musikk som Diamond Head, Holocaust og Black Sabbath.
– Folk kan vente seg opplevelser for alle sanser, ler Flå.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no