10. des
VELKOMMEN: Kjerstin Møllebakken inviterer til årets friluftskole.
 
Nå kan du melde deg på friluftskolen
– Det er førstemann til mølla som gjelder.

Publisert: 06.mai.2017 10:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:19

– Vi skulle gjerne hatt 440 plasser og ikke bare 40, men vi ser på om vi får til å lage ei uke til. Det avhenger av lag og foreninger som stiller opp frivillig om sommeren og gjør dette mulig for oss. De gjør en fantastisk jobb, sier Kjerstin Møllebakken.

Hun forteller at friluftskolen ble veldig populær i fjor, og allerede i mars begynte folk å ringe for å høre om tilbudet ville ble gjennomført i år også.

Les også: Spennende aktiviteter i en hel uke

– Nå åpner vi for påmelding, og den enkleste måten å gjøre det på er å gå inn på nettsidene til Perletur. Det er friluftsrådets hjemmesider og full av nyttige ting for folk som har lyst å være med på aktiviteter, sier Møllebakken.

Friluftskolen blir arrangert på samme måte som i fjor med ulike aktiviteter hver dag og overnatting siste dagen. Skolen er for elever som starter i 5. til 8. klasse til høsten og arrangeres i uke 26. Informasjon er gått ut til alle skolene.

– Vi har dessverre hatt et krasj i år, og det er at vi arrangerer friluftskolen samme uke som Tekna arrangerer forskerfabrikkens sommerskole. Vi var ikke klar over dette, men til neste år skal vi samarbeide og unngå krasj. Jeg synes at forskerfabrikken er et flott og viktig tiltak. Vi trenger begge deler og håper de også får full påmelding, sier Møllebakken.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no