18. nov
KOMMER: Petter Carlsen og Wetle Hoje utgjør Petter Carlsen & The Lonely Drummer Orchestra, og spiller på Surf & Turf på lørdag.
 
Nå kommer Petter Carlsen
Petter Carlsen gjester Kirkenes igjen. Denne gang med lokal support i form av Isabell Johnsen og Kathrine Hansen.

Publisert: 23.okt.2014 21:19
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Isabell Johnsen har alltid elsket å synge, hun kunne synge før hun kunne prate, sies det. På barneskolen pleide hun og noen jenter i klassen alltid å krangle om hvem som skulle synge solo når de hadde «konserter». Da hun ble litt eldre begynte hun på kulturskolen fordi hun ønsket å stå på scenen å synge uten å måtte krangle med venninnene. Dette var noe hun virkelig elsket. I fjor deltok hun på UKM, det var en veldig fin opplevelse og noe som ga mersmak, heter det i pressemeldingen fra Luni Tjuns.

Utfordring

Katrine er arvelig belastet, har bror og far som spiller gitar. Begynte selv å spille i sjette klasse. De tre første årene alene, før hun begynte på kulturskolen. Hun har også etterhvert begynt å synge, og skriver i dag egne låter. Musikk er noe hun virkelig elsker. De har sett at Luni Tjuns gir unge musikere sjansen å spille foran et voksent publikum, og tok kontakt.

- Og med Petter Carlsen i byen var det ei perfekt anledning for dem å få prøve og stå på en scene sammen med en flink artist der de kan utfordre og teste seg selv, sier Sten Egil Johansen i Luni Tjuns.

Utvikling

Petter Carlsen slapp nytt album kalt «Sirens» i september, med påfølgende europaturne og nå en runde på norske scener.

- Utviklingen fra hans første album er slående. Strykere og kassegitarer har måttet vike plass for dronete dulcimere, intense mørke groover, skurrende synther og store gitarflak, kombinert med Carlsens varemerke; Stemmen med stor S, sier Johansen. 

Liveformatet er lite, men låter komplett, energisk og storslått. Med seg på scenen har Carlsen fått med seg Wetle Holte (Anja Garbarek, Eivind Aarset med flere). Duoen maler frem nydelige pop-ambiente landskaper før de i neste øyeblikk graver seg ned i mørke, knirkete og energifylte partier, heter det i pressemeldingen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no