9. des
FORTSETTER: De har strikket lue etter lue til inntekt for kreftsaken. Nå vil de også bruke strikketøyet til støtte for Profo Finnmark, organisasjonen for prostatakreft-pasienter og deres pårørende. Fra venstre: Liv-Grethe Høgsve Davidsen, Bjørg Elen Samuelsen, Ann Kristin Persson.
 
Nå strikker de for mennene
Kirkeneskvinner med støtte til «Movember-aksjonen».

Publisert: 11.nov.2015 13:48
Oppdatert: 23.okt.2017 10:57

«Movember» er en internasjonal aksjon som samler inn penger til forskning på prostatakreft. Profo Finnmark er den nærmeste lokale forening for pasienter rammet av denne sykdommen, og deres pårørende.

- Vi har ingen medlemmer i Sør-Varanger, sier leder Ivar Pettersen som førstkommende torsdag tar turen fra Alta til Kirkenes. Her håper han å kunne informere folk som er interessert.

Og det er her kirkeneskvinnene er bindeleddet.

- Jeg fikk ideen med å invitere Pettersen hit, forteller Ann Kristin Persson. Hun er med i Rosa sløyfe-aksjonen, til inntekt for forskning på brystkreft. Tidligere i år var den lokale brystkreftforeningen svært ivrige i en lueaksjon. De strikket godt over hundre luer til kreftrammede. de fortsatte strikke-engasjementet til høstens Rosa sløyfe-aksjon.

Nå vil de også støtte Profo Finnmark og «Movember»-aksjonen.

Førstkommende torsdag er de å finne på Amfi-senteret i byen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no