23. okt
VOLD: Nasradin Zakaria bærer fortsatt preg av det som skjedde på Rockefeller i Oslo natt til lørdag.
 
Nasradin Zakaria slått ned på konsert
Nasradin Zakaria (20) fra Kirkenes ble slått ned under en konsert med stjernerapperen Tyga på Rockefeller i Oslo natt til lørdag.

Publisert: 14.mai.2017 14:06
Oppdatert: 23.okt.2017 11:19

Zakaria er fortsatt i hovedstaden og kommer hjem til Sør-Varanger søndag kveld. VG har omtalt saken og et privat bilde publisert i artikkelen viser at 20-åringen har fått en blåveis etter hendelsen. Han fikk et slag under høyre øye og kutt i leppa. Natta endte med et besøk på legevakten for kirkenesmannen.

Zakaria bekrefter også hendelsen overfor Sør-Varanger Avis søndag formiddag. Zakaria hadde reist sammen med en venn til Oslo for å dra på konserten med Tyga, som han er - eller var - stor fan av.

Hendelsen skal ifølge Zakaria selv ha skjedd etter at det ble kastet øl mot scenen. Tyga selv og flere i mannskapet rundt stjernerapperen ville ta Zakaria, fordi de trodde det var han som hadde kastet øl. Det hele endte med at finnmarkingen, som er avholdsmann, ble angrepet.

Jourhavende jurist ved Grønland politistasjon, Nina Kresse, bekrefter hendelsen og at to personer fra Tyga sitt mannskap ble arrestert etter hendelsen. Dette skal ifølge VG ha skjedd mellom klokken to og halv tre natt til lørdag.

- Disse to er avhørt og saken etterforskes. Etter hvert må vi ta stilling til om det er grunnlag for å varetektsfengsle de to, sier Kresse.
VG melder søndag kveld at de to mennene som har sittet i varetekt i helgen nå er sluppet fri. Den ene er bøtelagt, mens den andre er tiltalt for kroppskrenkelse.

Zakaria skal spille lokalderby for Bjørnevatn IL mot Kirkenes IL på Kirkenes stadion tirsdag, men visste ikke søndag om han vil være i stand til å spille.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no