13. des
SVÆRT: På KAOS Spektakel har man hatt mellom 500 og 700 ungdommer. Fredag nådde man nesten det samme på åpen hall. Paintball må nok ta mye av æren for det, tror arrangøren. (Arkivfoto).
 
Nesten KAOS-størrelse
Over 400 ungdommer møtte opp på høstens første åpen hall sist fredag.

Publisert: 10.okt.2013 16:55
Oppdatert: 23.okt.2017 11:23

- Vi ble nok tatt litt på senga, men det er jo kjempeartig at så mange støtter opp om arrangementet, sier Dagfinn Gjerde, som forteller at de ventet mellom 150-200 ungdommer denne kvelden. Paintball er den store nyeheten på åpen hall og det er helt tydelig at det går rett hjem hos ungdommen i Sør-Varanger. Gjerde forteller at man startet litt tidligere på kvelden denne gangen, altså 18:00, og allerede da var det 200 stykker til stede.

- Det krever en god del arbeid og planlegging med paintballen, men ungdomsrådet og paintballklubben sto på og gjorde en kjempeinnsats, skryter Gjerde. Av de øvrige aktivitene sløyfet man den tradisjonelle bruskassestablingen, men det var både ballspill og kafé. I tillegg snurret DJ Bakkeslett plater for de ivrige åpen hall-deltakerne. Neste arrangement avholdes 22. november og da blir det samme opplegg som sist.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no