12. des
JULEKAKE: Mathias deler julekake med pappa Morten Kalliainen Pedersen. (Alle foto: Anneli Kyrrø).
 
Nissen kom til juletrefest på Skogfoss
Årets juletrefest på Skogfoss ble arrangert tredje juledag på idrettshuset på Skogfoss. Av Anneli Kyrrø

Publisert: 31.des.2016 20:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

Oppmøtet var ikke til å klage på, og både nye og gamle gjester koste seg. Arrangørene av årets fest var Foreldreutvalget på Skogfoss Skole sammen med Idrettslaget Nordlyset.

Kakao og julekaker

Kakao og julekaker sto som vanlig på menyen, og fulle fat sto rundt på bordene. Voksne og barn koste seg i full julestemning.

O' jul med din glede

Bak pianoet satt som vanlig Kjærand Torgersen, som spilte til alle julesangene i boka. Alle i salen var med og gikk rundt juletreet mens de gamle juleklassikerne ble sunget av store og små. For de minste var det ekstra stas, for de fikk sitte oppe på høye skuldre mens de lo og klappet.

Julenissen

- Kommer julenissen snart??

Årets julenisse var etterlyst hele festen, og spørsmål om når han skulle komme var å høre fra alle kanter. I år, som alle år tidligere, tok selveste julenissen seg turen innom sammen med nissemor. Ungene hadde vært snille i år, for alle fikk gavepose fra nissen. Noen snille voksne hadde det også vært, for nissen var generøs med gaver til dem også.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no