22. okt
TROPPEN: Fra venstre er Odd Eirik Hansen, Anatoliy Bogdanov , Kaja Bergersen, Bjørn Nilsen, Edvard Wartiainen Rønning, Stina Marjavara Pettersen, Kevin Janbut, og Sergey Kozhukhov. Nederst er Arianne Must.
Foto: Bjørn Nilsen
 
NNM-gull til Arianne og Edvard i Skånland
I helga var Kirkenes Atletklubb på NNM i bryting på Evenskjer i Skånland. Der fikk de med seg to gull, to sølv, to bronse, og en fjerdeplass, melder Bjørn Nilsen i klubben.

Publisert: 12.feb.2018 15:45
Oppdatert: 12.feb.2018 15:58

Gullene gikk til Arianne Must og Edvard Wartiainen Rønning. Must brøt i klassen Piker 15 48 kilo, der det var tre deltakere, Rønning konkurrerte i Gutter 15 58 kilo, der det også var tre deltakere,

Sølv gikk til Anatoliy Bogdanov i klassen U/J/S 87 kilo, med fire deltakere, Også til Kaja Bergersen i U/J/S 62 kilo, med tre deltakere.

I samme klasse fikk Stina Marjavara Pettersen bronse. Den andre bronsemedaljen gikk til Kevin Janbut i Gutter 15 48 kilo, der det var fire deltakere.

Odd Erik Hansen fikk fjerde plass i 87 kilo U/J/S, der det var fire deltakere.

– Trener Sergey Kozhukhov var veldig fornøyd med resultatene. Han sier det lover godt til de to neste NM som kommer i mars, forteller Bjørn Nilsen, som også deltok som dommer.

Alt dette skjedde foran staselig publikum. Jon Rønning, dobbel OL-vinner i bryting, overvar mesterskapet og delte ut premier – dog også for å signere boka hans som kom ut i høst.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no