19. okt
HÆRVERK: Eksempel på hærverket på Hesseng.
 
Nok et hærverk på Hesseng
En adresse i Røsslyngveien på Hesseng ble før helgen også utsatt for hærverk. Alt av utstyr som var brukt ble satt igjen på eiendommen.

Publisert: 29.sep.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

På torsdag i forrige uke var det et tragisk syn som møtte familien Rafaelsen på Hesseng. Noen hadde gjort hærverk på bua deres i løpet av torsdags kveld. De har knust et vindu og prøvd å bryte opp døren. Ifølge Rafaelsen skal de ikke ha lyktes i å komme inn i bua.

- Det kunne se ut som at noen hadde prøvd å åpne vinduet, men ikke rukket opp, forteller hun.

Redd

Det var også skrevet ukvemsord i dugget i vinduet på en bil som sto stående avskiltet i hagen deres. Ordbruken var i samme ordlag som det taggerne på Hesseng i forrige uke brukte.

- Det kan tenkes at det er de samme som har tegget i området i ettertid, sier Rafaelsen.

Det var hennes sønn på tretten år som oppdaget dette rundt halv elleve på kvelden. Han hadde vært i garasjen sammen med en kompis tidligere på kvelden.

- Han ble selvfølgelig bekymret for om det hadde skjedd mens han var i nærheten, og han sa at han ikke hadde lyst til å legge seg å sove, forteller hun.

Sammenheng

Innbryterne hadde lagt igjen utstyret de hadde brukt, og Rafaelsen fant blant annet hakke, hammer, avbitertang og en skralle som ikke tilhørte familien. Hun har anmeldt saken til politiet. Fredag morgen var politiet på adressen for å gjøre undersøkelser.

- Vi sjekker alt som har skjedd på Hesseng i sammenheng med hverandre, og vi mistenker at det er barn som har vært på ferde. Vi har vært i kontakt med en del mindreårige og deres foreldre, men vi jobber fortsatt med å få tak i opplysninger i saken, opplyser Svein Arne Midtli hos politiet i Kirkenes.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no