12. des
BRANNTOMT: Etter brannen i august 2012 har det ikke vært virksomhet på tomta mellom rundkkjøringen og Kirkenes videregående skole på Hesseng. Nå kan det bli både butikk og hybler.
 
Norgesgruppen har kjøpt branntomta
Kan bli både butikk og studenthybler.

Publisert: 11.apr.2014 13:32
Oppdatert: 23.okt.2017 10:38

Siden kiosken på Hesseng brant i august 2012 har det vært uvisst hva som vil komme av aktivitet på tomta mellom rundkjøringen og Kirkenes videregående skole.

Bekrefter

Tomta ble solgt i høst og siden overtakelsen har det vært uvisst hvem kjøperen var. Norgesgruppens regiondirektør for detaljhandel, Trond Enger, bekrefter kjøpet.
– Det er riktig at vi har kjøpt branntomten. Foreløpig er vi på planleggingsstadiet, men eiendommen må reguleres. Vi vil kunne fortelle mer om planene i løpet av våren, sier Enger.
Etter det vi erfarer er det snakk om både butikk og studenthybler i det bygget som med tiden vil kunne bli bygd på tomta. Hvilken butikk det eventuelt er snakk om er foreløpig uvisst, men Norgesgruppen har butikker som Kiwi, Spar, Ultra Meny og Joker i sin samling, i tillegg til mix og Dolly Dimples. For å nevne noe.

Ingen kommentar

Aktivhus er også med i nybyggingsprosjektet på Hesseng. Partner Rune Ulvang ønsker ikke å si noe om byggeplanene nå.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no