13. nov
 
Norgesmester igjen
Vilde Espeseth ble norgesmester i damedouble i helga.

Publisert: 16.apr.2013 14:56
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

Kirkenes Badmintonklubb var representert med fire spillere under årets norgesmesterskap for aldersbestemte klasser (UBM) i Trondheim sist helg.
- For tre av våre spillere ble det en relativt tung motstand allerede i innledningen, forteller trener Aksel Espeseth i Kirkenes Badmintonklubb.
- Hildur Grann, Ylva Rohde og Anastasia Vasilieva kjempet det de var god for, men til tross for enkeltseire i puljespillet i single så ble det stopp med det. Også i damedouble og i mixdouble ble det med kun en kamp for jentene. Her var det cupspill og dermed vinn eller forsvinn.
Imidlertid var Kirkenes representert med de siste års store spiller. Vilde Espeseth ble for fjerde gang på fire år plassert på pallen.
- Til tross for svake forberedelser til årets dyst, så ble det også i år to pallplasseringer på Vilde. Bronseplass i mixdouble og som så mange ganger før, gullmedalje og tittelen norgesmester i damedouble. Vilde spilte tidvis strålende i mesterskapet og kom hjem med edelt metall også i år, sier Espeseth.
NTNUI stod for det rekordstore arrangementet med hele 232 deltakere fra 36 klubber fra hele landet.
- Et prikkfritt teknisk arrangement som studentene fra Trondheim skal ha all ære av, sier trener Aksel Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no