12. des
BYGGER OM: Senterleder, Kristine Balsvik Ramberg foran det som skal bli en ny velværebutikk. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Ny butikk til senteret
140 kvadrat kosmetikk og velvære skal inn på Amfi Kirkenes i løpet av sommeren.

Publisert: 03.mai.2014 13:49
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

- Det blir veldig bra, sier senterleder, Kristine Balsvik Ramberg som med den nye butikken starter et ombygning- og oppussingsprosjekt ved senteret.

Stort utvalg

Det er velværekjeden Vita, som fra rundt juli måned blir å finne i senterets andre etasje. Kjeden er landets største innen skjønnhet og velvære.

- Butikken skal bli en såkalt Vita Exclusive, som i tillegg til de vanlige merkene, også vil tilby dyrere produkter, sier hun. Exclusive-konseptet er helt nytt, og kjeden ser et marked for dette i Kirkenes, etter at Parfymelle ble lagt ned.

- De har vært i kontakt med oss tidligere, og det ble enda mer interessant etter at Parfymelle forsvant. Nå er det jo ikke slike varer å få tak i i Kirkenes, poengterer hun, og legger til at det russiske markedet er veldig viktig.

- De handlet mye på parfymeriet da det var her. Kjeden er nå i gang med å rekruttere folk til den nye butikken.

Bygger om

Lokalet som skal huse butikken er per i dag ikke klart, og etableringen av Vita, blir første steg i en ombygningsprosess som nå settes i gang ved senteret. Fra før av vet vi at Peppes Pizza og Kitchen er på vei inn, men Ramberg vil ikke avsløre flere på nåværende tidspunkt.

- Vi får ta en ting om gangen, sier hun. I tillegg til ombyggingen vil de også foreta en oppfriskning av fellesarealene.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no