11. des
Foto: Scanpix
 
Ny entreprenør erstatter Byggservice
Peab varsler at de etablerer seg i Kirkenes fra 1. januar 2018.

Publisert: 19.des.2017 13:37
Oppdatert: 19.des.2017 13:36

I en pressemelding tirsdag bekrefter Peab at de etablerer seg i Kirkenes fra 1. januar. Selskapet tar over Kirkenes Byggservice sine tidligere lokaler i Hans Væggersvei 10, og skal ha hentet inn flere tidligere ansatte i det samme selskapet som gikk konkurs.

- Vi har så langt ansatt avdelingsleder Joakim Amundsen og 10 andre fra tidligere Kirkenes Byggservice. Vi håper på å kunne ta med oss flere, sier distriktssjef Per Ivar Rasmussen.

Peab er etablert i Sverige, Norge og Finland og har rundt 15.000 ansatte. Kontoret i Kirkenes blir underlagt Peab Bjørn Byggs avdeling i Finnmark.

Kirkenes er spennende

Peab Bjørn Bygg er en av Nord-Norges største entreprenører med ca. 410 ansatte og en omsetning på 1,2 milliard kroner. Hovedkontoret ligger i Tromsø, og avdelingskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss og Alta.

− Kirkenes og østregionen er spennende, og vi ser på markedet i området som veldig interessant. Vi har hatt, og har i dag enkeltstående prosjekter i Øst-Finnmark og ser fram til å kunne bli en enda mer synlig aktør i denne regionen, sier distriktssjef Rasmussen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no