18. okt
 
Ny video fra Laila Samuels
Laila Samuelsen valgte Lofoten som kulisser til den nyeste musikkvideoen sin.

Publisert: 30.apr.2017 10:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:18

«Run Run Run» heter den nyeste låta fra Laila Samuelsen. Låta er skrevet og produsert under artistnavnet Laila Samuels & The Beatgees og videoen er filmet i Lofoten.

– Her er min nye video, den er filmet av et tysk filmteam, Brando & Caspar, og med to tyske skuespillere i Lofoten. Det er litt lenger sør enn dere er, men i alle fall fin nordnorsk natur, sier hun i en melding til Sør-Varanger Avis.

Laila Samuelsen har jobbet mye som låtskriver, men deltok i den norske Melodi Grand Prix-finalen i fjor, og har gått mer tilbake til rollen som artist.

Noen husker kanskje ennå The Tuesdays, jentegruppa som hadde en kjempehit med «Its Up Tp You» i 1998? Låta havnet på 55. plass på den amerikanske Billboard-lista. Da bandet slo gjennom, var SVA en av de aller første avisene i verden som hadde intervju med Laila Samuelsen, og det var fordi hun hadde røtter i Sør-Varanger.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no