7. des
 
Omkom i fallskjermulykke
Det var Hans Magnus Møllersen (34), opprinnelig fra Kirkenes, som omkom i fallskjermulykken i Oppdal søndag.

Publisert: 21.okt.2013 15:54
Oppdatert: 23.okt.2017 11:26

Møllersen ble funnet ved flystripa på Fagerhaug flyplass etter å ha vært savnet i en time søndag ettermiddag. Han ble bekreftet omkommet kort tid etter.

Samlet

Møllersen var bosatt i Trondheim. 34-åringen meldte seg inn i NTNU fallskjermklubb i fjor. Medlemmene i klubben møttes søndag kveld i klubblokalene for å snakke ut om den tragiske ulykken. Ifølge leder Helge Dale Titlestad hadde Møllersen gjort seg bemerket som en ekstremt engasjert person.

- Han var opptatt av å hoppe så mye som han kunne. Han var bare glad og positiv. Dette er et stort tap for klubben og for de av oss som kjente ham, sier Dale Titlestad til adressa.no.

NTNU fallskjermklubb holdt søndag kurs hvor rundt 15 personer deltok. Møllersen hoppet imidlertid i egen regi.

Etterforskning

Politiet har startet etterforskning av den tragiske ulykken og gjort enkelte undersøkelser langs flystripa i Oppdal hvor 34-åringen ble funnet.

Samtidig oppretter Norsk luftsportforbund (NLF) en granskningskommisjon. Arbeidet med å samle inn informasjon om ulykken begynte kort tid etter at ulykken ble kjent. I slike saker er det vanlig at politietterforskningen holdes åpen til granskningsgruppens konklusjoner er klare. Det kan ta opp mot ett år. Siden 2011 har fem personer omkommet i fallskjermulykker i Norge.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no