21. okt
TYVERI: Kari Torgersen glemte å låse bildøra en eneste gang, og da slo tyver til.
 
Oppgitt over biltyveri
Kari Torgersen glemte å låse bildøra en eneste gang. Nå etterlyser hun vitner.

Publisert: 06.jan.2015 17:32
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

- Jeg låser alltid bildøra, det er en vane jeg la meg til da jeg bodde i Drammen, sier Kari Torgersen.
- Derfor synes jeg dette var rart, men jeg må jo ha glemt å låse, sier hun.

Tok veska

Hun parkerte bilen i parkeringskjelleren på Amfi lørdag klokka 13 og kom tilbake og klokka 14. Da oppdaget hun at noen hadde vært inne i bilen.

- Jeg husker ikke alt som var i veska, men bankkort og diverse dyre kremer i alle fall. Og veska i seg selv, den var jeg veldig glad i, har kjøpt den på Fretex. Så det er ikke så store verdier, men det er irriterende nok, sier hun.

Veska var gammelrosa med sorte kanter.

Hund i baksetet

Heldigvis hadde hun mobiltelefonen og noen kontanter med seg, men en pakke røyk som lå på dashbordet, var selvsagt borte.
- Den som har vært i bilen må ha vært ganske snar, for min lille hund lå i bagen i baksetet, og jeg tror nok noen hadde stukket av ganske fort hvis de hadde rørt bagen. Da hadde det nok blitt høylydt bjeffing, mener Torgersen.

Blindsone

Hun forteller at hun ba vekteren på senteret om å få se om overvåkingskameraene hadde fanget noe opp, men oppdaget at de ikke dekker hele kjelleren.
- Bilen stod nært betalingsautomaten, og det var selvsagt i en blindsone for kameraet. Litt rart å ha betalingsautomaten i blindsonen, synes jeg, men sånn var det nå, det var ingenting å se på filmen, forteller hun.

Vitner

Nå etterlyser hun vitner.
- Hvis noen har sett noe, blir jeg veldig glad for å få høre om det. Bilen var en Honda Accord, og den stod rett til venstre for inngangen til trapp og heis, sier hun.
Saken er anmeldt til politiet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no