21. nov
REVET: Grytidlig mandag morgen var folk fra teknisk drift i kommunen på plass og rev lekeapparatet i gågata. Nå er store og små spente på hva som kommer istedenfor. (SMS-foto: Tor Sandø).
 
Ordføreren ga rivingsordren
Etter at Sør-Varanger Avis begynte å spørre om saken før helga, ble det gitt ordre fra ordfører Cecilie Hansen om at lekeapparatet i gågata må rives.

Publisert: 08.mai.2015 23:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

- Vi er nødt til å få fjernet lekestativ og sandkasse i gågata og det fort. Det er så mange henvendelser til meg om saken og man mener stativet er direkte farlig. Kommunen kan få erstatningskrav hvis noe skjer. Hvis man ikke får gjort dette snarest, må vi sette sperring rundt, slik at ingen kan bruke det, skriver Hansen i en epost til konstituert rådmann Nina Bordi Øvergaard og virksomhetslederne for teknisk drift og plan og byggesak, henholdsvis Ivar Kaski og Håvard Lund. Mandag morgen ble lekeapparatet i gågata revet og fjernet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no