9. des
VANT: Knut Olav Sjømark fikk Frivillighetsprisen 2013. Han fikk diplom laget av Sør-Varanger Avis sin tekniske sjef Bente Lantho Flå og en diger blomsterbukett som det synlige beviset på at lokalsamfunnet setter pris på innsatsen hans.
 
Overveldende glad over å bli priset
«Han stiller opp uansett og er med på det meste av arrangementer overalt i kommunen. Han ordner, sjauer og styrer med det meste, natt og dag.»

Publisert: 14.mar.2014 13:26
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

– Jeg er helt skjelven i hele kroppen. Det er jo eneste gang jeg har vunnet prisen, sier Knut Olav Sjømark med et digert smil. Han står med en flott blomsterbukett i armene, og en diplom der det klart står at han har fått Frivillighetsprisen 2013.
– Gratulerer, en vel fortjent pris!
– Ja, det er det jo. Men jeg ble helt overveldet over å ha fått så mange stemmer, sa Sjømark.
Gla´kvelden i Samfundshuset har blitt arrangert de siste 13 årene, og foregår i samarbeid mellom Kirkenes Hornmusikk og Sør-Varanger Avis.

Mange nominerte

Det deles ut en sørvispris og frivillighetspris. Blant seks nominerte til Frivillighetsprisen fikk Thorbjørn Mortensen, Knut Olav Sjømark og Steinar Andreassen flest stemmer, og Sjømark fikk altså aller flest.
Også til Sørvisprisen var det en lang liste nominerte. Nordlys studio, Jan-Einar Johansen på Surf & Turf og Joker fikk flest stemmer.
Om prisvinneren ble det sagt: «Tre dager i uka, et par dansehelger i året og så oppvisninger rundt omkring er de like blide og inspirerende. Alltid med et godt og variert program får de oss zumba- og danseglade damer opp av sofaen. I en stappfull gymsal både i byen og i Bjørnevatn bidrar de til at vi blir sunnere, friskere og gladere medborgere».
Og da var det klart at vinneren av Sørvisprisen 2013 ble Nordlys Studio med Kristin Pedersen. Lisa Johansen og Linn Moberg.

Trillende

Gla´kvelden på Samfundhuset er en sånn kveld der det positive trekkes frem, og der Kirkenes Hornmusikk stiller med feiende musikk. Musikk som er lett gjenkjennelig, og får frem de glade følelser.
Tradisjonen tro hentes solister frem. I år Karoline Rånes Fagerheim (hun som har startet Eldrekoret i Sør-Varanger), Erlend Gimse, Ulf Dæhlin og Vera Lind Hansen.
Hornmusikken hadde denne gang øvd inn ni musikalske perler, alle hentet fra filmverdenen. Dirigent Ole Arnt Bye, musikerne i Hornmusikken og solistene høstet god applaus fra publikum for de trillende tonene.
Samfundshuset var, som vanlig, fullsatt i kveldens anledning.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no