16. nov
NYTILSATT: Øystein Hansen (andre fra høyre) har vært avdelingsleder ved Kirkenes videregående siden 2009. Nå blir han ny rektor.
 
Øystein Hansen ny rektor
Øystein Hansen blir ny rektor på Kirkenes videregående skole etter Trond Hansen, som gikk av med pensjon etter skoleslutt i år.

Publisert: 13.jul.2015 14:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

Øystein Hansen har takket ja til stillingen som rektor ved Kirkenes videregående skole. Han har vært avdelingsleder ved skolen siden 2007 og assisterende rektor siden 2012.

Hansen er samfunnsøkonom og har pedagogisk utdannelse. Han er spesielt opptatt av å få til et godt samarbeid med grunnskolen, heter det i pressemeldingen fra Finnmark fylkeskommune.

Les også: – Vi må bli bedre på elevdemokrati

Assisterende

Siden Hansen rykket opp har det også blitt ansatt ny assisterende rektor. Den stillingen er det Jan Vidar Dahle som har fått.
Dahle har jobbet ved Kirkenes videregående skole som teamleder siden 2009, og tiltrer fra høsten stillingen som assisterende rektor. Dahle er opptatt av at pedagogisk ledelse utøves tett på lærere og elever.

(Saken fortsettes under bildet)

Konsulent

Avtroppende rektor Trond Hansen skal ikke sove bort pensjonisttilværelsen, han starter som seniorkonsulent hos opplæringssjefen, med ansvar for internasjonaliseringsarbeid. Trond Hansen har jobbet ved Kirkenes videregående skole siden 1982. Da kom han fra Kirkenes ungdomsskole.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no