19. okt
JUBEL: Leder Linda Jensen (til høyre) og nestleder Lise Karlsen i Multippel Skleroseforbundet i Finnmark kan juble over 75 000 kroner fra Extrastiftelsen til motbakkeløpet Melkesyra neste år.
 
Penger til Melkesyra
Extrastiftelsen Helse og rehabilitering gir Multippel Skleroseforbundet 75 000 kroner til neste års motbakkeløp i Sandnesdalen.

Publisert: 26.nov.2013 12:27
Oppdatert: 23.okt.2017 10:34

Det er glede i Multippel Skleroseforbund (MS) i Finnmark. Sør-Varanger Avis kunne tirsdag overbringe den glade nyheten til leder i forbundets fylkeslag, Linda Jensen.
- Dette var fantastiske nyheter. Vi trenger pengene sårt. Nå kan vi arrangere en bedre familieaktivitetsdag enn det vi fikk til i år, sier Jensen.
Totalt kom årets arrangement seg på rundt 40 000 kroner.
- Når vi nå får nesten det dobbelte så betyr dette at vi kan lage en aktivitetsdag, der vi kan hente flere folk til å komme hit og hvor vi kan avholde både foredrag og seminar hele helga, sier Jensen.
Totalt ble 230 millioner kroner delt ut av Extrastiftelsen Helse og rehabilitering tirsdag. Dette er overskuddet fra TV-spillet Extra. Ifølge generalsekretær Hans Christian Lillehagen i Extrastiftelsen så får Finnmark 1,3 millioner kroner av Extra-pengene.
Ved motbakkeløpet i år så inviterte MS-forbundet seks medlemmer fra Vest-Finnmark til å bli med på arrangementet.
- Vi er et forbund for hele fylket. Disse pengene gjør at vi kan invitere flere til det kommende motbakkeløpet. I tillegg skal vi invitere hele kommunen på å være med på aktivitetsdagen i Sandnesdalen. Med disse pengene blir arrangementet litt lengre og mye bedre, sier en jublende Linda Jensen.
Motbakkeløpet Melkesyra 2014 går av stabelen lørdag 30. august.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no