22. nov
DUO: Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos utgjør bandet Pil & Bue. (Foto: Carsten Aniksdal)
 
Pil & Bue kommer
Duoen Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos spiller gitar og trommer, men låter som et fullformat band. Nå kommer de til Kirkenes.

Publisert: 29.sep.2016 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

- Nord-Norge. Vi skal hjem. Vi skal dit vi har vokst opp og der vi trives aller best. Der en klapp på skuldra betyr litt ekstra. Der det er folk som har fulgt oss begge i mange år og brydd seg om det vi gjør. Vi gleder oss enormt til å reise rundt i Nord-Norge og spille for kjente og nye ansikter. Kirkenes har jeg besøkt mange ganger, men aldri med Pil & Bue. Endelig skal det skje. Gleder oss veldig til å spille på Ofelas Arena, det er helt nytt for oss begge, sier Petter Carlsen i en pressemelding.

Rockepakke

Han er født og oppvokst i Alta, og sammen med Aleksander Kostopoulos, som er født i Bodø og utdannet til musiker på musikkonservatoriet i Tromsø, utgjør de Pil & Bue.

Med seg i sekken har de albumet «Forget the Past, Lets worry about the future» som ble sluppet i januar i år. I løpet av sommeren og høsten skal Pil & Bue gjøre elleve konserter i Nord-Norge. Kirkenes, Vadsø og Harstad er avslutningen på turneen.

Pil & Bue spenner fra melodiøs pop til kompromissløs, steinhard rock, med fantastiske vokalprestasjoner og et slagverkspill som vil gi deg konstant gåsehud. Her snakker vi om en voldsom knyttneve av en rockepakke, heter det videre i pressemeldingen.

God kritikk

«Duoen har kort fartstid, men har allerede rukket å sementere et uttrykk som er både egenartet, vitalt og etterlengtet. Tenk The Mars Volta, Radiohead, Kyuss og Biffy Clyro i en smørje. Høres ikke det gøy ut?» , skrev Torgrim Øyre i Dagbladet.

Stig Ødegaard i Scream Magazine ga albumet en sekser, og skrev blant annet «Denne nordnorske duoen låter som et fullformat band. Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos fikser det utrolige på egenhånd. Det gjelder også live. Låten 'Shakkakakka er et mektig kapittel i norsk musikkhistorie, det kan ikke forklares -komposisjonen må høres!»

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no