10. des
SORG: Mange har vist sin sorg ved å legge igjen blomster og lys ved åstedet, der politietterforskningen fremdeles pågår.
 
Pimsiri Songngam (37) og Petchngam Songngam (12) døde natt til mandag
Finnmark politidistrikt navngir de avdøde i drapene natt til mandag.

Publisert: 30.aug.2016 10:07
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

Pressemeldingen går som følger:

«Det var den 37 år gamle Pimsiri Songngam og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam som døde i Kirkenes natt til mandag 29. august. Begge er borgere av Thailand og hadde opphold i Norge. Finnmark politidistrikt har fått formell bekreftet fra den Thailandske ambassassaden at pårørende er varslet.

Etterforskningen i Kirkenes fortsetter med uforminsket styrke. Målet er å avdekke hva som skjedde natt til mandag.

Kriminalteknikere fra Kripos er fra tirsdag morgen i gang med å undersøke åstedet i leiligheten. Disse undersøkelsene er viktige for å belyse hendelsesforløpet med tekniske funn.

Det er gjennomført mange avhør, og dette taktiske etterforskningsarbeidet fortsetter med ytterligere avhør og andre undersøkelser.»

Politiet tok i bruk alle tilgjengelige ressurser, og både kommunen og kirka gikk ut med krisehjelp, da gårdagens tragedie sjokkerte Sør-Varanger-samfunnet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no