17. okt
PIZZABAKERE: Eierne i Pizzabakeren Hesseng, John Asbjørn Follan ( 35) og Maria Ramstad Ødegaard (25), fikk nok å gjøre fra første minutt på åpningsdagen. (Foto: Jørn Fossmo).
 
Pizzabakeren åpnet
Onsdag åpnet Pizzabakeren i lokalene til den tidligere Rimi-butikken på Hesseng. I løpet av de første minuttene kom det inn ti bestillinger på telefonen.

Publisert: 08.mar.2017 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:16

Pizzariet baserer seg først og fremst på take-away. Eierne John Asbjørn Follan (35) og Maria Ramstad Ødegaard (25) forteller at pizzaen enten kan hentes selv eller den blir kjørt til bestilleren.

Follan er fra Molde og har bodd i Oslo og det siste året for det meste i Kirkenes. Han har erfaring fra dagligvarebransjen og forteller at de har jobbet i to måneder med å forberede åpningen av Pizzabakeren. Denne pizzakjeden vokser forøvrig svært raskt i hele landet og består allerede av 150 pizzabakere.

På sikt vil de ha tretten ansatte, mange av disse deltidsansatte. På åpningsdagen hadde de hjelp av to fra hovedkontoret for å komme i gang. Vollan sier at beliggenheten er sentral, og han har stor tro på prosjektet.

- I dag blir det mye kjør, legger han til.

Pågangen på pizza var enorm åpningsdagen, med opp mot to timers ventetid.

jorn@sva.no

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no