22. nov
BEKLAGER: Rema-kjøpmann, Rune Solheim Larsen beklager at en pakke ble liggende i nesten en uke i Kirkenes.
 
Postpakke brukte ei uke fra Kirkenes til Hesseng
- Beklagelig, sier Remakjøpmannen som har overtatt postansvaret i Kirkenes.

Publisert: 12.des.2013 09:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

- Det er tydeligvis langt fra Kirkenes til Hesseng. Det tar flere dager med Posten, sier en oppgitt Fred Mojlanen.
Han leverte en Norgespakke fredag 29. november på Post i butikk ved Rema i Kirkenes. Tidspunktet var 13.55 og dermed etter fristen.

- Jeg hadde skjønt det hvis den ble liggende til over helga. Men når det ikke skjer noe før 5. desember, ja da lurer jeg på hva som foregår, sier han.
- Posten har jo lagt ned alt som er av postkontor og det fungerer ikke. Vi kan ikke ha det slik.

Den 5. desember skal pakken ha endt opp på Hesseng og dagen etter ble den sendt til terminal i Alta, - som for øvrig vil være det eneste tradisjonelle postkontoret som vil bestå etter den massive nedleggelsesprosessen som posten nå er i gang med. Siste registrering på sporingsnummeret er fra fredag 6. desember. Da skal pakken ha blitt innlevert og videresendt fra Alta.

- Jeg lurer på hvordan det skal bli når folk nå skal begynne å sende alle julepakkene, tilføyer Mojlanen.

Rema-kjøpmann, Rune Solheim Larsen hadde ikke hørt om hendelsen før avisa tok kontakt, men er helt klar på at det er beklagelig det som har skjedd.

- Vi har sett på saken, men ikke funnet eksakt hva som har skjedd. Jeg tenker det kan være en menneskelig svikt, men vi vet ikke helt hva som har skjedd her, sier han. Rema har siden april i år håndtert post gjennom Post i butikk-prinsippet og Larsen forteller at det har gått jevnt over bra.

- Vi har jo måtte lære oss dette alle sammen, så litt utfordringer har det vært. Han påpeker at den største utfordringen nok kommer i tida fremover når butikken går i gang med sin første julepakkesesong.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no