22. okt
QUIZ: Vanja Berg Jensen og Jorunn Haug (begge medlemmer i helselaget). (Foto: Kirsten Greiner Ovesen)
 
Quiz i trærne, godt for hjertet
Elvenes Helselag inviterte til Hjertemarsj i Elvenesparken.

Publisert: 07.jun.2016 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

I disse dager arrangerer Nasjonalforeningen for folkehelsen hjertemarsjer over hele landet gjennom sine lokallag.

- Foreningen driver forebyggende helsearbeid for alle aldre. Å være i aktivitet er fantastisk medisin, og når man samtidig gjør dette i trivelige omgivelser, så får det dobbel effekt, sier Kirsten Greiner Ovesen.

Spørsmål

Søndag formiddag inviterte Elvenes helselag til Hjertemarsj i Elvenesparken. Ved gapahuken var det ly for vinden og varme fra bålet, så her var alt lagt til rette for at folk skulle ha det bra. Deltakerne var i alderen 3 til 88 år, og marsjen fulgte stien gjennom parken. I trærne hang det quiz-lapper for de som ville delta i den konkurransen. For de som er spesielt interessert i trær var det også anledning til å lese informasjonsskiltene om de mange forskjellige tresortene som vokser i parken.

Bålkos

- Tilbake ved bålet fikk deltakerne servert hjertesunne vafler, kaffe og krøkebærsaft. Deigen som ble surret rundt en pinne og stekt på bålet var også populært. Både komiteen og deltakerne var enige om at det hadde vært en fin hjertemarsj i flotte omgivelser, sier Greiner Ovesen.

Hun legger til at det også arrangeres Hjertemarsj i Bjørnevatn mandag, og der var både skoleunger, barnehageunger og en gruppe bosatte flyktninger invitert til å være med.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no