5. des
Bente Larssen skal begynne hos Fylkesmannen i Finnmark.
 
Rådmann Bente Larssen sier opp
- Ligger ikke noe dramatikk i dette.

Publisert: 12.nov.2014 12:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:45

- Jeg er lei for at min dyktige samarbeidspartner har valgt å bytte jobb, samtidig som jeg har forståelse for at hun ønsker nye utfordringer, uttaler ordfører Cecilie Hansen i en pressemelding som ble sendt ut onsdag formiddag.

I pressemeldingen heter det at Bente Larssen i dag leverte sin oppsigelse av stilling som rådmann i Sør-Varanger kommune.

- Ordfører Cecilie Hansen sier at det ikke ligger noen dramatikk i dette, da hun og rådmannen har hatt en nær og god dialog i forkant av Larssens beslutning. Larssen har takket ja til stilling hos fylkesmannen i Finnmark, hvor hun skal jobbe med kommunereformen. Dette tilsier at vi fortsatt vil ha god dialog og godt samarbeid, selv om det blir på en annen arena. Bente Larssen framstår som en lagspiller, hvor hun hele tiden har støttet meg i mitt verv som ordfører med sin tilstedeværelse, lojalitet og faglige dyktighet. Jeg ønsker henne lykke til i sitt nye virke, sier ordfører Cecilie Hansen.

- Nå starter jobben med å finne en ny rådmann. Det blir en spennende prosess, og jeg er sikker på at Sør-Varanger kommune både som samfunn og som arbeidsplass vil være attraktiv for en bred søkermasse.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no