20. okt
FØLGER UTVIKLINGEN: Sør-Varanger Avis nå også med egen app. Papir, nett og mobil er en fleksibel og god kombinasjon, mener redaktør Randi Fløtten Andreassen.
 
Raskere tilgang til sva.no
Sør-Varanger Avis markerer ett år med nettavisen sva.no med egen app.

Publisert: 21.mar.2014 13:12
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Den nye appen gir deg enkel og rask tilgang til nyheter, til sva.no, til e-avisen og til avisens Facebooksider. I tillegg er det enkelt å ta kontakt med Sør-Varanger Avis via appen, enten det gjelder tips, innsending av bilder eller film, eller andre ærender du måtte ha. Appen er gratis for alle.

- En egen app er en ny liten milepæl og et nytt lite skritt inn i den digitale hverdagen for Sør-Varanger Avis. Ett år er gått siden sva.no ble en realitet. Et tilbud som har økt avisens tilgjengelighet for alle aldersgrupper, både her hjemme og for folk med tilknytning til Sør-Varanger i resten av landet og verden forøvrig, sier redaktør Randi Fløtten Andreassen.

Hun understreker samtidig at sva.no fortsatt har betalingsmur, og vil ha betalingsmur også i fremtiden. Det betyr ikke at alt som er på nettsidene er lukket og låst hvis man ikke abonnerer på papiravisa, eller ikke betaler nettabonnement. Mange nyhetssaker, reportasjer, bildegallerier, galupper, filmsnutter med videre er åpne for alle.

Du finner appen både på App Store og på Google Play.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no