12. des
MATMESSE: Ken Albert Abrahamsen reiser til matmessa Internation Grüne Woche i Berlin som representant for Varanger vilt og Varanger rein.
 
Rein og vilt til Berlin
Varanger rein og Varanger vilt blir representert på verdens største matmesse i Berlin i januar.

Publisert: 14.des.2013 10:09
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Ken Albert Abrahamsen er styreleder i Varanger vilt og ansvarlig for salg og markedsføring i Varanger rein. Han ser fram til matmessa i den tyske hovedstaden.

- Ja, dette blir en stor opplevelse for meg og våre bedrifter. Og mye jobb. Her gjelder det å gripe muligheten som bys, sier Abrahamsen.

Fellesstand

Den anerkjente matmessa har navnet International Grüne Woche. Abrahamsen reiser dit 21. januar som en del av en delegasjon fra Nord-Norge. Matmessa varer i en uke.

- Vi skal stå på en fellesstand for Nord-Norge, som representant for Finnmark fylkeskommune. Vi er den eneste på reinkjøtt og den eneste fra Sør-Varanger. Dette er en stor anerkjennelse og en glimrende mulighet til å profilere oss, sier Abrahamsen.

Dronningmat

Bare en gang tidligere har reinkjøttet fra bugøynesbedriften vært å finne på et utenlandsk matfat, og det var ingen hvem som helst som fikk mulighet til dette.

- For noen år siden eksporterte vi reinkjøtt til Buckingham Palace. Tilbakemeldingen fra Dronning Elizabeth var god den gang. Nå er vi klar for å ta steget ut og skal gripe muligheten og benytte anledningen til å snakke med utenlandske aktører, sier Abrahamsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no