7. des
LYN-ANSATT: Kjetil Rist fra Kirkenes blir ny daglig leder i Lyn fotball. Her med KIF-drakt for fem-seks år siden. (Arkivfoto: Yngve Grønvik).
 
Rist blir daglig leder i Lyn fotball
Kirkenesgutten Kjetil Rist blir ny daglig leder i Lyn fotball. Rist begynner i stillingen 1. februar.

Publisert: 16.jan.2015 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

Rist er 31 år gammel og har spilt og trent Kirkenes IF, før han flyttet til England, der han tok en Bachelor i Sports Performance. Han har også lærerutdannelse.

For alle

Nå ser han fram til å begynne i jobben som daglig leder i Lyn fotball og videreutvikle Oslos største fotballklubb.

- Det er mange folk med stor kompetanse i klubben allerede, som det kan bygges videre på sportslig og organisatorisk. Samtidig skal Lyn fortsette å være en klubb for alle. Det skal være morsomt å være fotballspiller på Kringsjå. På sikt må ambisjonsnivået være å bli best i Oslo på det sportslige tilbudet til barn og unge, sier Rist til Lyn fotballs hjemmeside. Rist erstatter Ruth Anne Steffensen i stillingen.

Ydmyk

Rist begynte som trener i yngres avdeling i Lyn fotball for fire år siden. Etterhvert endte han opp i en halvtidsstilling med ansvar for keeperakademiet og diverse administrative oppgaver, som etterhvert ble en heltidsstilling.

- Jeg er først og fremst ydmyk i forhold til den jobben jeg går til. Det er hyggelig å føle at arbeidet man gjør verdsettes, og selv var jeg klar for nye utfordringer, sier Rist.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no