9. des
U2: Kjetil Nicolaisen, Odin Ramberg, Erlend Gimse og Torgrim Halvari i U2-2U skal spille U2-musikk sammen med Dr Wessel på Ritz lørdag.
 
Rocker jula inn
U2-2U og Dr Wessel rocker jula inn kommende lørdag.

Publisert: 19.des.2013 13:53
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

- Det er lenge siden vi har hatt en hjem-til-jul-spilling for folk. Tidligere var det Jazz- og rockeklubben som arrangerte de konsertene i forkant av jula. Vi ønsket å få til en førjulskonsert etter godt gammelt merke, sier Erlend Gimse, som trakterer trommestikkene både i U2-2U og Dr Wessel.

Ketil Nicolaisen har hatt stor suksess med U2-prosjektet sitt.

- Så god synes vi ideen var om å spille sammen at vi satset mye på å få dette til. Når dagene passet så bra i forhold til jula, og det fungerer både å treffe familien hjemme og vennene på konsert, så var det bare ett å gjøre. Vi skal gi jernet, sier Gimse.

Også på den tradisjonsrike andrejuledagskvelden, så spilles det opp til vorspiel. På Ritz blir det gjensyn med noen gamle rockehelter i bandet Iron Neiden.

- Der er jo både Marte Gjerde og Andreas Selfors i hovedstaden for å studere kultur og musikk, så når de er hjemme på julebesøk så passer det glimrende å ordne et gjensyn, sier Gimse.

Han er ikke enig med dem som sier at det er færre som går ut på byen.

- Det er ikke vår erfaring. Det spesielle med jula er også at publikum som er på utestedene ikke er de samme som går ut på byen til vanlig. De fleste utflyttede sør-varangerværingene er hjemme i juledagene og er veldig oppsatt på å gå ut og treffe kjentfolk. Da skulle det bare mangle at vi i det musikalske Sør-Varanger ikke skulle gi noe tilbake, sier Gimse.
Festen er på Ritz.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no