21. okt
SKUTERKONTROLL: Politiet og forsvaret samarbeider om skuterkontrolller i Sør-Varanger. Her er politiførstebetjent Thomas Pettersen, politibetjent Frithjof Falck, 
Lars Hols-Larsen, Håkon Dølving, Sondre Lorvik, Johan Christian Jenssen og Espen Njøs Jørgensen på Utnes.
 
Rolig i skuterløypene
Skjærtorsdag bød på nydelig påskevær, men ikke så alt for mange i skuterløypene.

Publisert: 02.apr.2015 17:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

Politiet og forsvaret har vært ute i dag, men har ikke registrert den store utfarten.

Vi ble med på en tur i skuterløypene i Pasvikdalen. Sommerværet har bydd på noe overvann og stedvis hadde is blitt til vann på Pasvikelva.

- Primært har vi ikke noe straffefokus når vi er ute i dag og første påskedag. Vårt primære mål er å være synlig, snakke med folk og drive forebyggende arbeid. Vi skal være der folk er, sier innsatsleder, politiførstebetjent Thomas Pettersen.

Første stopp var på Holmfoss, der Forsvaret arrangerte sin årlige påskegudstjeneste. Her var det både dåp og nattverd.

- Jeg telte 110 mennesker til stede på gudstjenesten og det er veldig bra, sier garnisonsprest Ingjerd Ropeid Andreassen.

Neste stopp var Utnes på Svanvik, her personell fra Pasvik grensekompani sto for vaffelsteiking og kaffekoking. Igjen var det ikke den store trafikken med skutere og skigåere.

Siste stopp på formiddagsturen var Stenbakk, der det var laget bål og hvor de som kom forbi kunne komme og steike pølser. Her var det flere skuterkjørere som kjørte forbi, ble stoppet og der polititjenestemennene sjekket papirer og eventuell promille.

- Alt var i orden med papirer, hjelmbruk og ingen kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Akkurat som ventet, sier Pettersen.

Les mer om skuterkontrollen politiet og forsvaret hadde i avisen onsdag 8. april.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no